Citychefen slikker sig på fingrene over midtbyens mange nye madsteder: - Før kørte folk til Sønderborg - det gør de ikke længere
Flere madsteder er på det seneste poppet op i gågaden, og spørger man citychef Dorthe Hilbig, så er det lige det, der skal til for at give byen et løft. Det er nemlig et bredt udvalg af det hele, som styrker Aabenraa som handelsby.
Copy link address
Mette Westphal Henriksen mewhe@jv.dk
Annonce
Linda Kruses café på Storegade 26, Det lille Madhus, er et af gågadens nye madsteder. Hun startede i den lille røde pavillon ved Vin og Gastro. Foto: Jacob Schultz
Citychef Dorthe Hilbig glæder sig over den nye udvikling på madfronten i Aabenraa. Arkivfoto: Carsten B. Grubach
- Vi har super travlt, lyder det fra Upstairs pizzabager Sebastian Geest, der håber på snart at få det italienske kvalitetsstempel, Vera Pizza, i hus. Foto: Jacob Schultz
Aabenraaerne for længst har vænnet sig til, at man skal være tidligt ude, hvis man, som her på Café Butler, skal sikre sig et bord i byen omkring spisetid. Arkivfoto: Sarah Nørgaard